Modifica setarile cookie
Toate categoriile

ILikeIT. CozoApp, aplicația pentru cozonac. Ce oferă aceasta

Your browser doesn't support HTML5 video.

CozoApp este o aplicație de sezon dedicată, bineînțeles, așa cum sugerează și numele, cozonacilor. Creatoarea ei a explicat cum funcționează, în emisiunea „ILikeIT”.

 

 

CozoApp este destinată persoanelor care doresc să cumpere cozonac delicios, proaspăt, făcut în patiserii.

Patricia Bertea, creatoarea aplicației: „E o aplicație foarte simplă, noi am gândit-o să fie extrem de ușor de utilizat și are două publicuri tinta: cei care își doresc cozonac, să cumpere, și cei care produc cozonac. E dezvoltată atât pentru Android cât și IOS, se descarcă din store și producătorii pot să adauge ofertele, producători locali, cofetării, patiserii, cei care primesc comenzi de cozonaci în această perioadă de sărbători și bineânțeles persoanele care își doresc să aibă cozonac pe masă de sărbători pot alege dintr-o multitudine de producători din fiecare zonă din țară.”

Iulia Ionescu: Știți deja câte descărcări ați avut?

Citește și
Code Kids
iLikeIT. Cum se pot înscrie copiii din mediul rural la cursuri gratuite de programare

Patricia Bertea: „Avem peste 1.000 de descărcări, cumulat Android și iOS”

Iulia Ionescu: Și câți cozonaci s-au vândut?

Patricia Bertea: „Câți cozonaci s-au vândut nu, pentru că nu facem traking pe comenzi, comenzile sunt doar telefonice, deci noi vorbim despre un marketplace similar cu altele pe diverse alte produse, comenzile se fac doar telefonic pentru că cozonacii sunt de altfel și un produs foarte greu de vândut online întrucât variază greutatea și majoritatea cofetăriilor și patiseriilor au preț pe kilogram și nu preț pe produs.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult