Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cea mai populară aplicație de dating are mare succes și în România. Explicațiile unui psiholog

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cea mai populară aplicație de dating online din lume a ajuns să aibă 75 de milioane de utilizatori activi în fiecare lună.

Este disponibilă în 40 de limbi, inclusiv în română, și se bucură de mulți adepți și în țara noastră. Dacă sunteți în căutarea unei relații online, există însă câteva lucruri de care trebuie să țineți cont.

Primim sfaturi de la specialiști.

Diana Lupu, psihoterapeut: „Din experiența mea de cabinet, cred că jumătate din clienții care sunt în căutarea unei relații folosesc și aplicațiile de dating și sunt multe studii care ne arată că așa, generațional, millenial și generația z sunt cei care recurg tot mai des la astfel de aplicații și se află, de fapt, printre primele „motoare” de căutare atunci când vine vorba de a găsi un partener.”

Iulia Ionescu: Au devenit mai populare și din cauza pandemiei, în contextul acesta?

Citește și
Rata natalității a scăzut la un nivel record în Japonia. Măsura Guvernului: a lansat o aplicație de dating
Rata natalității a scăzut la un nivel record în Japonia. Măsura guvernului: a lansat o aplicație de dating

Diana Lupu, psihoterapeut: „Cu siguranță, și pandemia a contribuit un pic la creșterea numărului, în același timp din 2012 studiile ne arată că accesările sunt din ce în ce mai multe, pentru că a naviga și a căuta o relație online te scutește de emoțiile acelea pe care le-ai putea avea atunci când te întâlnești față în față cu cineva, poate comunici mai ușor, ești mult mai deschis să vorbești și atunci ăsta e unul din ajutorul cu care vin astfel de aplicații”.

MAI MULTE DETALII ÎN VIDEO.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult