Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Astro Bot este jocul săptămânii, de la Sony. Cât costă să pui la treabă simpaticul personaj

Your browser doesn't support HTML5 video.

Jocul săptămânii este Astro Bot. Celebrul roboțel Sony, conceput inițial ca să-ți arate ce știe controller-ul Sony pentru Playstation 5, primește toată atenția într-un joc distractiv, colorat și excelent, și pentru cei mici.

Dacă Super Mario ar trăi în viitor, cam așa ar arăta lumea lui. Sony nu are un personaj simpatic și parcă era loc de unul care să atragă nu doar vânzări de jocuri ci și de console.

Astro Bot are doar câțiva ani de viață. A apărut pentru prima dată la lansarea lui Playstation 5, ca să ajute la demonstrația controllerului de atunci.

Iar de vreo 3 ani se lucrează la această variantă, în care Astrobot lucrează full-time ca să salveze lumea.

Și e un exemplu complet de cum se face un joc. Foarte bine executat, fără bug-uri, cu poveste superbă și mecanică 10/10. Nu ai cum să nu-l joci fără să zâmbești non-stop la televizorul din sufragerie. Te vei distra nu doar când mergi spre capătul nivelului, ci și când vei căuta diverse locuri ascunse. Încearcă doar să aduni cât mai mulți roboței, să vezi că nu e chiar atât de ușor. Dar nici nu te vei enerva dacă ceva nu îți iese.

Citește și
ilikeit
TOPSPIN 2k25, jocul săptămânii la iLikeIT. Este un joc de tenis pentru console și costă 340 de lei

Sony știe cum să folosească la maximum controllerul lui Playstation și sunt multe runde unde vei zbura, de exemplu. Iar vibrațiile te vor implica total.

De lăudat și coloana sonoră, care - alături de grafică, poveste și mecanică- creează pachetul unui joc memorabil pentru 2024. Astro bot este exclusiv Playstation 5 și costă 340 lei.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult