Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aplicația care ne ajută să ne gestionăm cumpărăturile. Ne spune când expiră mâncarea și ce putem găti cu ce avem în frigider

Your browser doesn't support HTML5 video.

Aplicația pe care vă îndemnăm s-o descărcați săptămâna aceasta se numește Smantry și este gratuită. Disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android.

Este o soluție digitală care ne ajută să ne gestionăm mai bine cumpărăturile alimentare, să reducem astfel risipa, dar și să fim mai atenți la aportul caloric al produselor.

Smantry nu face, însă, totul pentru noi. Este nevoie de disciplină. Noi suntem cei care trebuie să notăm în aplicație fiecare aliment pe care îl avem în cămara sau în frigiderul nostru. Astfel primim cele mai importante informații și recomandări despre fiecare aliment în parte.

Suntem anunțați atunci când anumite produse sunt pe cale să expire și ne sunt recomandate și rețete pe care le putem încerca în funcție de alimentele pe care le avem. Aplicația ne spune și unde să depozităm produsele, la ce temperatură, în cămara sau în frigider.

Iar partea bună este că uneori este suficient să scanăm codul de bare al produselor. Aplicația le recunoaște imediat. Un sistem intuitiv, foarte simplu de accesat. Există, însă, și situații în care trebuie să introducem manual fiecare produs. De aici și nevoia de disciplină, răbdare, atenție. Calități care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie. Asta dacă ne dorim un stil de viață sănătos, echilibrat și sustenabil, în armonie cu mediul înconjurător.

Citește și
aplicatie outfit
Aplicațiile care te ajută să te îmbraci cu stil, fără efort. „Îți dai seama ce culori se potrivesc cu părul, nuanța pielii”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult