Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum ne ajută inteligența artificială la serviciu. Sfaturi pentru a economisi bani și timp

Your browser doesn't support HTML5 video.

Digitalizarea firmelor și inteligența arficială îi pot ajuta pe antreprenori, pe angajați și pe cei care vor să înceapă o afacere să economisească sume mari de bani și să crească productivitatea muncii.

Puteți vedea câteva aplicații utile la emisiunea iBani, prezentată de Ștefana Todică, alături de Marian Andrei, realizator I like IT. Marian Andrei: “Eu cred că oricine stă în fața unui calculator poate fi ajutat de iteligența artificială, pentru că e aproape imposibil să nu avem niște task-uri pe care le repetăm zi de zi de zi de zi, fără să mai avem neapărat plăcere în asta. (…) Tot e popular acest cuvânt în tehnologie, te “augmentează”, adică te ajută. Și am mai făcut gluma asta de câteva ori, că te face superom, pentru că din start, dacă înveți să folosești aceste unelte, ești mult mai capabil.“ Exista platforme pentru a face un magazin online la costuri foarte mici, cum ar fi Shopify.

Marian Andrei: “Ce face interesant Shopify este că, chiar dacă n-ai cunoștințe deloc un programare, te poate ajuta să faci un magazin online, e foarte simplu. Mie mi-a luat vreo 5 minute cu tot cu adăugarea unui produs.”

Pe de altă parte, ne putem ajuta de diverse aplicații pentru a genera imagini instant pentru postări pe rețelele sociale. Designer, de la Microsoft, de exemplu.

Marian Andrei: “Să zicem că ne deschidem un magazin care vinde diverse obiecte, de la ceasuri până la tricouri și așa mai departe. Avem o unealtă foarte interesantă care deocamdată este gratis și poate fi încercată de oricine. Se numește Designer și vine de la Microsoft care a investit în OpenAI și poate să-ți facă automat postere, afișe, postări de Instagram sau de Facebook. Tu doar îi scrii ce vrei.”

Citește și
inteligenta artificiala
România va avea un comitet pentru inteligența artificială. Ministrul Digitalizării: „Trebuie să recuperăm foarte rapid”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult