Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cel mai cunoscut lanț românesc de simigerii se extinde în Europa. Capitala unde va deschide o primă covrigărie

Lanțul românesc de simigerii Luca își extinde operațiunile în premieră și în afara țării și deschide prima sa covrigărie din străinătate în Varșovia, la o gură de metrou.  

Lanțul de simigerii Luca iese în premieră în afara României și deschide marți o primă simigerie la Varșovia, scrie Profit.ro, potrivită căreia oferta pe piața poloneză va include majoritatea produselor disponibile în prezent pe piața din România.

Prima covrigărie Luca din Polonia este amplasată la ieșirea dintr-o stație de metrou, datorită numărului mare de clădiri de birouri din zonă și de apropierea campusului universitar.

Luca va deschide 8-10 simigerii în Polonia

Românii de la Luca intenționează să mai deschidă în Polonia 8-10 brutării până la sfârșitul acestui an, atât în centrul Varșoviei, cât și în alte orașe.

Lanțul este controlat de băcăuanul George Adragăi și a intrat pe piața locală în 2010, azi numărând aproximativ 150 puncte de vânzare. În 2022, compania care operează lanțul a avut afaceri de 367,9 milioane lei (plus 75% față de anul pandemiei 2021) și un profit net de 41 milioane lei (mai mare cu 34%), cu peste 2.000 de angajați.

Citește și
Sistemul de Garanție Returnare le dă bătăi de cap micilor comercianți. Nu au aparate, nici aplicații ori manual
Un lanț de magazine din România mărește prețul pe care îl plătește pentru ambalajele SGR. Până când este valabilă oferta

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult