Modifica setarile cookie
Toate categoriile

"Tricolorii" au ajuns la Munchen, dar șoferul lor, care lucrează pentru un club de tradiție, vrea să-i ducă până la Berlin

Echipa naţională de fotbal a României a ajuns, luni dimineaţă, la Munchen, acolo unde va întâlni, marţi, cu Olanda, în optimile de finală ale EURO 2024. 

România s-a întors la Munchen, unde a debutat la EURO 2024 cu o victorie în faţa Ucrainei, scor 3-0.

"Tricolorii" vor efectua antrenamentul oficial marți seara, de la ora 19:00, acesta fiind precedat de o conferinţă de presă a selecţionerului Edi Iordănescu.

La EURO 2024, autocarul României este condus de un român stabilit în Germania de peste 4 ani.

Născut în București, Nicu Moldoveanu are 42 de ani și lucrează pentru clubul FC Koln, la care au fost legitimați și românii Dorinel Munteanu - cel mai selecționat fotbalist din istoria echipei naționale (134 de meciuri și 16 goluri) - Jean Vlădoiu, Sergiu Radu și Alexandru Ioniță I.

Moldoveanu are numai cuvinte de la laudă la adresa băieților antrenați de Edi Iordănescu.

Citește și
Andrei Rațiu
România - Olanda, live online. Unde poți vedea meciul din optimile EURO 2024

"Mă bucur foarte mult de echipă și văd că este o atmosferă foarte plăcută, colegii sunt pe glume, sunt binedispuși. Ăsta e un lucru bun. Îmi place că jucătorii sunt prietenoși, sunt foarte OK. Mă simt bine cu ei și sunt mândru de asta", a declarat, pentru FRF TV, șoferul "tricolorilor". 

Nicu Moldoveanu își dorește să-i ducă pe fotbaliștii noștri până la Berlin, acolo unde se va disputa ultimul act de la EURO 2024: "Am zis să mergem până în finală, cu Germania, desigur".  

România și Olanda se vor întâlni, marți, de la ora 19:00, la Munchen, în optimile de finală ale EURO 2024. Meciul va fi transmis în direct de PRO TV și VOYO.

Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta AICI!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult