Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Eroii Spaniei au sosit la Madrid unde vor sărbători câştigarea EURO 2024. „Nu realizăm ce am făcut”

Fotbaliştii naţionalei Spaniei care a câştigat duminică EURO 2024, au sosit luni la Madrid, unde vor fi sărbătoriţi ca nişte eroi.

Jucătorii şi staff-ul naţionalei Spaniei s-au întors în ţară la mijlocul după-amiezii, cu puţin înainte de ora locală 15:30, şi au pozat, la picioarele avionului, în spatele trofeului Campionatului European, pe care l-au câştigat după ce au învins Anglia (2-1) în finala de duminică de la Berlin.

Ei au urcat apoi într-un autobuz roşu, aşteptându-i un program aglomerat: vor fi primiţi la 18:30 de regele Felipe al VI-lea, apoi de şeful guvernului, Pedro Sanchez, la 19:30, înaintea unui periplu în autobuz pe străzile Madridului, care se va încheia cu o ceremonie în Piaţa Cibeles alături de suporteri.

La Roja, cu un joc entuziasmant, a devenit prima echipă care câştigă de patru ori Campionatul European, după succesele din 1964, 2008 şi 2012.

"Deocamdată, noi nu realizăm ce am făcut. Ne vom întoarce în Spania mâine (luni) şi vom putea trăi această experienţă alături de suporteri, cu dragostea şi căldura pe care ne-au dat-o. Eu cred că am intrat în istorie", a declarat duminică Nico Williams, autorul primului gol al finalei, în conferinţa de presă de după meci.

Citește și
William si Kate nunta
Kate şi William, fotografie cu Charlotte şi Louis urmărind finala EURO 2024. Cum au fost surprinși cei doi copii | FOTO

Mii de suporteri sunt aşteptaţi să prelungească petrecerea deja începută în noaptea de duminică spre luni, inundând străzile din Madrid, Barcelona, Pamplona sau Bilbao, notează AFP.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult