Modifica setarile cookie
Toate categoriile

ePlan. Dan Vîrtopeanu, fondator Breeze Mobile: „Noi am ținut o evoluție a penetrării smartphone timp de 10 ani”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Invitatul de astăzi al emisiunii ePlan are peste 20 de ani de experiență în digital, marketing și comunicare în mediul mobile.

Este speaker și trainer la diferite evenimente locale și internaționale, iar de 10 ani este fondatorul Breeze Mobile, agenție de comunicare digitală.

Povesteam, în 2015, de fiecare dată când vorbeam despre mobile, ne raportam la tot felul de studii, cifre de piață, care arătau trendul de creștere, ce înseamnă pentru ecommerce. În prezent mai este cazul să ne uităm la studii sau a devenit deja o normalitate?

Dan Vîrtopeanu: „Cifrele ajută întotdeauna și pot să-ți dea niște idei și, mai ales, să-ți arate unde poți să faci mai bine. Este foarte adevărat, noi am ținut o evoluție a penetrării smartphone-ului cred că pe 10 ani, 2007-2017, pentru că lumea încă nu credea că există atât de multe telefoane inteligente pe care să le poată folosi în partea de comunicare. Dacă mă gândesc retrospectiv, s-au dat foarte multe cifre care erau disponibile în perioadele de început. Acum există și cifre care ne arată interes mare în folosirea telefonului mobil. Cel mai recent exemplu este Black Friday”.

Interviul integral cu Dan Vîrtopeanu, fondatorul Breeze Mobile, în emisiunea ePlan.

Citește și
eplan
CEO-ul adLemonade, Anabela Luca, invitată la ePlan. „Se cumpără mult mai mult online, consumatorul a devenit mult mai educat”

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult