Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Un suflet blând, dar avea o copilărie de otravă”. Cine este tânărul salvamar care a murit în sensul giratoriu din Constanța

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 24 de ani din Constanța a sfârșit tragic, luni spre marți noapte, după ce a intrat cu viteză într-un sens giratoriu, la ieșirea din oraș.  

Avea permisul suspendat după ce fusese prins în trafic conducând cu 200 de km pe oră. Luni spre marți noapte, acul vitezometrului s-a oprit la 170. Bărbatul fusese salvamar pe litoral.

Tânărul a fost filmat la două, luni spre marți noapte, în timp ce a intrat cu mașina în sensul giratoriu din beton. Autoturismul s-a răsturnat instantaneu și s-a făcut praf. Șoferul a murit pe loc.

Cei care au ajuns la fața locului au găsit acul vitezometrului blocat la 170 de km pe oră.

Băiatul de 24 de ani a lucrat doi ani ca salvamar în Mamaia.

Citește și
Accident CT
Ce au găsit polițiștii în mașina șoferului care a murit în accidentul din Constanța. Avea permisul suspendat din septembrie

Răzvan Chițan, administrator plajă Mamaia: „Era foarte îndrăgostit de meseria pe care a practicat-o. Noi deschideam, noi închideam plaja. Avea și foarte multe intervenții. A și salvat de la înec câțiva oameni”.

Tânărul a încercat să răzbească împreună cu frații săi după ce mama i-a părăsit de mici, iar tatăl s-a prăpădit.

Vecin: „Maică-sa i-a abandonat. Păcat, păcat de băieții ăștia!”.

Petrica Dobre, mătușa șoferului: „Un suflet blând, dar avea o copilărie de otravă. L-a supărat dragostea, el n-a avut dragoste de la nimeni. A venit la mine acum două săptămâni că l-a părăsit iubita”.

Își luase permisul în urmă cu un an, dar acum îl avea suspendat după ce polițiștii l-au prins în trafic gonind cu 200 de kilometri pe oră, pe un bulevard din Constanța. Anchetatorii vor să afle, în urma autopsiei, dacă se urcase și băut la volan. Totodată, vor expertiza autoturismul pentru a stabili dacă nu cumva avea o defecțiune tehnică, ce ar fi putut conduce la producerea accidentului.

Anul trecut, un alt bărbat, de 40 de ani, tatăl a patru copii, a murit după ce a lovit același sens giratoriu cu viteză. Conducea tot fără permis.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult