Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Rețetă de șpagă”. Metoda folosită de polițiștii din Huși pentru a-i determina pe șoferi să facă greșeli în trafic

Your browser doesn't support HTML5 video.

Opt polițiști de la Poliția Huși din județul Vaslui și un polițist de frontieră cu atribuții pe linie rutieră sunt suspectați că au luat mită în mod repetat de la mai mulți șoferi.  

Potrivit procurorilor anticorupție, agenții ar fi cerut sume între 100 și 1.500 de lei de la conducătorii auto, ca să nu îi sancționeze pentru contravenții din trafic.

Surse din anchetă vorbesc despre o adevărată rețetă pe care polițiștii ar fi folosit-o ca să îi forțeze pe șoferi să încalce legea.

Agenții îi puneau pe doi șoferi să meargă încet cu mașina, în fața altor conducători auto, în zone marcate cu linie continuă, unde nu era permisă depășirea.

Când cei din urmă își pierdeau răbdarea și depășeau erau opriți imediat de către polițiști, care le cereau mită ca să nu îi sancționeze.

Citește și
barbat sinucidere
Un bărbat din Vaslui s-a sinucis după ce a sunat la 112 să-și anunțe moartea. Mesajul cutremurător transmis operatorului

Totul s-ar fi petrecut din luna iunie și până acum. Cei 11 suspecți sunt acum la audieri, după ce procurorii DGA au făcut 16 percheziții în acest dosar.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult