Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unul dintre cei mai cunoscuți soliști vocali de rock din România susține legalizarea canabisului

Unul dintre cei mai cunoscuți soliști vocal de rock din România, Leo Iorga, a anunțat public faptul că, de acum înainte, se va implica ”activ” în susținerea legalizării în România a canabisului medicinal.

Solistul trupei Pacifica a făcut acest anunț pe Facebook:

”Dragi prieteni, vă anunț că mă voi implica activ în susținerea legalizării în România a canabisului medicinal, în special pentru bolnavii de cancer. Avem nevoie de sprijinul vostru în acest sens, prin simpla apreciere și distribuire a intențiilor noastre.

Acest program este demarat deja, foarte curând va fi promovat în mass-media.

Vă voi ține la curent privitor la acest demers!” - a spus muzicianul pe rețeaua de socializare.

Citește și
Primele imagini cu Leo Iorga la iesirea din spital. Artistul are inca probleme in a merge fara sprijin

În 2015, Leo Iorga fost operat a doua oară pe creier, de o echipa de medici de la un spital privat din Capitală. Fostul vocal al trupei Compact suferă de cancer și a fost operat pentru prima dată în 2014.

În trecut, Leo Iorga a fost supus și unei intervenții chirurgicale la glandele suprarenale, iar atunci când sănătatea i-a permis, a urcat pe scenă și a cântat în concerte.

Acum, Leo Iorga (fosul solist al trupelor: Cargo și Compact), Teo Boar și Vlady Cnejevici (foști membri ai trupelor Pasărea Colibri, Mircea Baniciu & Band, Mircea Rusu Band) formează grupul Leo Iorga & Pacifica.

În această formulă se pot auzi de pe scenă piese ca: ”Trenul pierdut”, “Mă voi întoarce”, “Să te gândești din când în când la mine”, ”Singur în noapte”, “Cine ești tu oare?”, ”Mi-e tare dor de tine”, ”Fata din vis”, “Prea mici sunt cuvintele”, “Erata”, “O altă tăcere”.

Următorul concert al trupei Leo Iorga & Pacifica va avea loc la Timișoara, pe 23 februarie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult