Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unde se află Dănuț Lupu. Fostul fotbalist a fost condamnat la șapte luni și 10 zile de închisoare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fostul fotbalist al Naționalei, Dănuț Lupu, a fost dat în urmărire generală. Curtea de Apel București l-a condamnat astăzi definitiv la închisoare cu executare, după ce a fost prins fără permis la volan, doar că el nu este în țară.

Șapte luni și 10 zile e pedeapsa definitivă pe care Dănuț Lupu trebuie să o execute, dar nu este clar când o va face.

De câteva zile, el este plecat din țară și potrivit unor surse judiciare se află în Dubai, unde a primit și vestea că a fost condamnat pentru că a condus fără permis, acesta fiindu-i luat din anul 2001.

Totul s-a întâmplat în anul 2020. Polițiștii l-au prins la un control de rutină în Bragadiru la doar o săptămână după ce a provocat un accident rutier ușor pentru care a fost condamnat la o pedeapsă mică cu amânarea executării.

Cum nu este în țară, polițiștii au început căutările lui și l-au dat în urmărire generală. Se va cere și un mandat european de arestare, astfel încât, în ipoteza în care nu se va întoarce în țară și nu se va preda, așa cum a promis, el va putea fi căutat de polițiștii din întreaga lume și arestat sau extrădat.

Citește și
milioane dolari
Fulgerător. Cum a pierdut 5 miliarde de dolari într-o singură zi unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii

Pe de altă parte, Dănuț Lupu, a spus, după aflarea veștii, că nu înțelege de ce nu s-a bucurat de îngăduința judecătorilor, deoarece a urcat la volan dintr-un motiv special: îi era rău și voia să ajungă la spital.

Aceeași explicație a dat-o și după prima aventură, atunci când a condus fără permis o mașină pentru că propietarul ei era bolnav.

Iată că nicio explicație nu a avut trecere în fața instanțelor de judecată și fostul fotbalist s-a ales cu condamnare definitivă și, cel puțin teoretic, trebuie să ajungă în spatele gratiilor.

Dănuț Lupu, acum în vârstă de 56 de ani, a mai fost în închisoare atunci când grecii - juca la echipa Panathinaikos Atena - l-au arestat sub bănuiala că ar fi liderul unei grupări de mașini. Fostul fotbalist a zis despre această acuzație că ar fi o înscenare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult