Fostul fotbalist Dănuț Lupu, internat la terapie intensivă cu Covid-19

Ultima actualizare: 11-11-2020 17:53

Dănuț Lupu, fost fotbalist în generația de aur a naționalei României, este internat de marți la secția de terapie intensivă a Spitalului Colentina din București.

 

În vârstă de 53 de ani, Dănuț Lupu a acuzat o stare de rău și luni și a decis să cheme salvarea. Medicii au descoperit că are Covid-19 și l-au internat.

 

Inițial, ambulanța l-ar fi dus pe fostul fotbalist la Spitalul Matei Balș însă, pentru că starea lui se înrăutățea rapid și pentru că nu erau locuri libere la terapie intensivă, a fost trimis la Spitalul Colentina. Acolo, Dănuț Lupu a fost preluat de o echipă medicală care a decis că trebuie intubat pentru că nivelul concentrației de oxigen din sânge scăzuse mult.

Dănuț Lupu nu știe cum s-a îmbolnăvit mai ales că, susțin apropiații acestuia, se proteja foarte bine după episodul dificil prin care a trecut în urmă cu 4 ani, când a fost internat 3 săptămâni cu probleme grave la plămâni.

Pentru însănătoșirea lui Dănuț Lupu se roagă nu doar familia acestuia, dar și sute de fani care au postat pe rețelele de socializare mesaje de susținere. Dănuț Lupu a jucat la cluburile Dinamo și Rapid unde a înscris cele mai multe goluri din carieră, dar a fost foarte apreciat și la alte echipe din străinătate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO