Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un pacient al Spitalului Judeţean Ploieşti a murit după ce a căzut de la etajul unu. Era diagnosticat cu cancer şi depresie

Un pacient al unei secţii exterioare a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a murit după ce a căzut de la etajul unul al unităţii sanitare, după ce i s-ar fi făcut rău. Primele date arată că ar fi vorba despre un act sinucigaş.

Surse medicale au declarat pentru Agerpres că bărbatul în vârstă de 73 de ani a fost dus de urgenţă în sala de operaţii, însă la un moment dat a făcut stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitat.

„Persoanei în cauză i-a fost acordat primul ajutor medical, ulterior bărbatul fiind preluat pentru îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Surse judiciare au precizat pentru Agerpres că bărbatul era internat la secţia exterioară "Boldescu" a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Acesta ar fi deschis geamul să ia aer, pentru că i se făcuse rău, iar la un moment dat s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut.

Acesta era diagnosticat cu cancer şi depresie, aflându-se sub tratament, au mai informat sursele medicale.

Primele date arată că ar fi vorba despre un act sinucigaş, potrivit news.ro.

În urma anchetei vor fi stabilite împrejurările în care pacientul a căzut de la etajul unu al unităţii sanitare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult