Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bătrân din Reșița a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de o haită de câini

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz șocant în Reșița. Un bătrân a fost atacat de o haită de câini pe o stradă de la marginea orașului. Omul a fost salvat de un trecător și a ajuns în stare foarte gravă la spital. Medicii au decis să-l transfere în Timișoara cu ambulanța.

Cel puțin șapte câini l-au atacat pe bărbatul de 88 de ani, care mergea pe stradă. Un trecător a intervenit în momentul în care l-a văzut pe sărmanul om pus la pământ.

Cu răni extrem de grave bărbatul a fost dus la spitalul județean din Reșița.

Rănile provocate de câini sunt unele extrem de grave. Așa că bărbatul de 88 de ani a fost transferat la Spitalul Județean din Timișoara. Prima dată a ajuns aici, la Unitatea de Primiri Urgențe.

Cel mai probabil bărbatul va avea nevoie de mai multe intervenții la chirurgie plastică.

Citește și
Incendiu la Prefectura Resita
Incendiu uriaș la clădirea în care se află Consiliul Judeţean și Prefectura Reșița. Focul a fost stins după câteva ore

Lucian Țandără, medic primar la UPU, Spitalul Județean din Timișoara: "Pacientul prezintă plăgi mușcate la nivelul extremității cefalice, membere superioare, torace, abdomen și member inferioare. Momentan este stabil, să sperăm că va avea o evoluție favorabilă în urma tratamentului".

Polițiștii din Reșița au deschis o anchetă. Animalele îi aparțin unei femei care adună câini de pe stradă și care scăpaseră din curte.

Stăpâna lor a fost dusă la audieri. Cei șapte câini au fost prinși, sunt la ecarisaj, iar după 15 zile vor fi eutanasiați.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult