Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat i-a pus cuțitul la gât unui taximetrist și l-a pus să îl ducă gratis peste 100 de km. Ce a urmat la destinație

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, care ar fi constrâns un tânăr să-l transporte cu maşina şi i-ar fi sustras mai multe bunuri, a fost arestat preventiv pentru lipsire de libertate, tâlhărie calificată şi furt calificat.

Măsura arestării preventive faţă de bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost dispusă pe 5 ianuarie de magistraţii de la Judecătoria Râmnicu Vâlcea, după ce, în ziua de 4 ianuarie, în baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea acestuia, potrivit Agerpres.

Bărbatul cercetat în cauză, în ziua de 30 decembrie 2022, ar fi constrâns un tânăr, în vârstă de 25 de ani, să-l transporte cu un autoturism peste 100 de km, până în localitatea Rucăr, din judeţul Braşov, lipsind-l astfel de libertate pe toată durata deplasării şi sustrăgându-i prin ameninţare şi forţă fizică mai multe bunuri.

Potrivit presei locale, tânărul agresat este șofer de taxi și a fost amenințat cu un cuțit de agresor.

Cercetările sunt continuate în această cauză pentru infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie calificată şi furt calificat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult