Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat cu probleme psihice a murit după ce s-a aruncat de la etaj cu un copil în brațe, în Vâlcea

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, cunoscut cu probleme psihice, a murit după ce s-a aruncat cu un copil de șapte ani în brațe de la etajul 4 al unui bloc din Vâlcea.

Cei doi au fost transportați la spital cu multiple traumatisme. Bărbatul în vârstă de 41 de ani a decedat.

Potrivit gazetavalceana.ro, bărbatul ar fi luat în brațe copilul și s-ar fi aruncat de la etaj.

Copilul de 7 ani a fost trimis la Spitalul din Craiova, are contuzii si fracturi costale, dar e orientat si constient. Ecografic, intern nu are nimic.

Conform sursei citate mai sus, bărbatul ar fi șofer de TIR și ar locui cu o asistentă medicală de la Spitalul Vechi, mama copilului.

„Am auzit o bubuitură puternică, nu cred că a atenuat căzătura de balcoanele etajelor de jos. A căzut pe pământ cu iarbă. Copilul era extrem de speriat, plângea rău, abia l-am liniștit, dar nu părea să sângereze de undeva. În schimb, adultul stătea rezemat de unul dintre balcoanele de la parter și nu avea aproape nicio reacție, dar sângera din buze și avea ochiul umflat. Se ținea cu mâna stângă de mâna dreaptă. Avea osul ieșit prin piele, dar părea că nu acuză nicio durere, probabil din cauza șocului. Tot ce a putut să spună este că au fost aruncați de la balcon, dar era foarte, foarte confuz”, a spus un martor.

Citește și
Politie
Un bărbat de 72 de ani a murit după ce s-a aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din Cluj-Napoca

„La data de 05.01.2022, IPJ Vâlcea a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 41 de ani, cunoscut cu probleme psihice, și copilul său în vârstă de 7 ani s-au precipitat de la et. 4 al unui bloc de locuințe. Victimele au fost transportate la spital în stare de conștiență, cu multiple traumatisme. Cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului”, se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fiind deschis un dosar penal.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult