Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a tăiat cu flexul seiful concubinei şi a furat 15.000 de dolari. Ce a făcut după ce a comis jaful

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru furt calificat după ce a sustras 15.000 de dolari prin tăierea cu flexul a unui perete al seifului pe care îl avea în casă concubina sa, a informat, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Înainte de a comite jaful, individul a scos din funcţiune sistemul de alarmă ce era montat la locuinţa femeii, potrivit Agerpres.

"La data de 01.11.2022, în intervalul 08,40 - 13,00, inculpatul G.M., aflat în locuinţa concubinei sale, L.C., din localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa, a scos din funcţiune sistemul de alarmă cu care este prevăzut imobilul, iar apoi a tăiat cu un flex peretele unui seif din care a sustras suma de 15.000 de dolari americani", se arată într-un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Conform sursei citate, după comiterea faptei, inculpatul a părăsit teritoriul ţării, fiind reţinut pe 6 decembrie, ulterior revenirii sale în România.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestării preventive a bărbatului, pe o perioadă de 30 de zile.

Citește și
Militari arestati
Cei şapte militari de la Baza Kogălniceanu şi un civil acuzaţi de furt de combustibil, arestaţi preventiv

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult