Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost bătut şi jefuit de bijuterii de 110.000 de euro. Două persoane, reţinute

Două persoane au fost reţinute de poliţiştii ploieşteni într-un dosar de tâlhărie calificată deschis după ce un bărbat a fost deposedat, în octombrie anul trecut, de bijuterii în valoare de aproximativ 110.000 euro.

Potrivit unui comunicat emis, marţi, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova, în această speţă au fost efectuate 11 percheziţii domiciliare în judeţele Prahova şi Constanţa.

"În fapt, la data de 13 octombrie 2023, un bărbat, de 38 de ani, s-ar fi întâlnit cu mai multe persoane, într-un apartament din municipiul Ploieşti, cu scopul de a le vinde bijuterii. La momentul întâlnirii, bărbatul de 38 de ani ar fi fost agresat cu pumnii de către una dintre persoanele bănuite, ulterior acesta părăsind imobilul.

A fost alergat de către două dintre acestea, care aveau asupra lor un obiect tăietor-înţepător, bijuteriile în cauză fiind sustrase. Prejudiciul cauzat în urma activităţii infracţionale este de aproximativ 110.000 de euro", arată sursa citată.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate telefoane mobile, documente, dar şi alte mijloace materiale de probă.

Citește și
Nicolae Maduro
32 de persoane, arestate în Venezuela pentru ”trădare de patrie”. "Cinci conspiraţii" pentru asasinarea lui Nicolas Maduro

La sediul Poliţiei au fost conduse 6 persoane, faţă de doi bărbaţi cu vârste de 38, respectiv 40 de ani, din comuna Podenii Noi, respectiv din municipiul Ploieşti, fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Activitatea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova şi Grupării de Jandarmi Mobile Matei Basarab Ploieşti.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult