Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tren deraiat în Bistriţa-Năsăud. Circulația a fost reluată după 15 ore

Your browser doesn't support HTML5 video.

Circulaţia feroviară intre Bistriţa Năsăud şi Maramureş a fost reluată după mai bine de 15 ore de când un marfar a deraiat.

Convoiul de vagoane transporta buşteni şi a ieşit de pe șine joi seară, în zona Dealul Ştefăniţei. Nici până acum nu se cunosc cauzele incidentului. Călătorii de pe această rută au fost preluaţi de către autocare şi transportaţi în alte gări de unde şi-au putut continua drumul.

Convoiul cu 38 de vagoane, încărcate cu buşteni, plecase din Maramureş şi se îndrepta către judeţul Alba. În jurul ore 18 însă, în comună Romuli din Bistriţa-Năsăud, unul dintre vagoane a deraiat. Dar incidentul a fost anunţat la Centrul Infotrafic abia la ora 21.

Danci Nicolae SVSU Romuli: "Probabil o defecţiune la vagon sau la calea ferată nu se ştie cu exactitate. Calea ferată este afectatata pe o porţiune de 200 de metri. Nu au fost victime doar numai un vagon care a deraiat."

În urma celor întâmplate, un viaduct din apropiere a fost afectat. Zona a fost împânzită de autorităţi şi, la miezul nopţii, 26 dintre vagoane au pornit spre destinaţie. Dar traficul pe calea ferată în zona respectivă este în continuare blocat.

Citește și
accident feroviar Balota
Traficul feroviar oprit după deraiarea unui tren în Mehedinți, reluat după 17 ore

De suferit au avut şi călătorii aflaţi într-un tren care ar fi trebuit să ajungă la Bucureşti. Oamenii au fost transportaţi cu autobuze aproximativ 30 de kilometri, de unde şi-au continuat călătoria cu un alt tren.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult