Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Minor reținut, după ce a provocat o tragedie. A condus fără permis și a ucis 2 femei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Zi neagră pe şoselele din judeţul Constanţa. Două femei și-au pierdut viața și alte trei persoane au fost rănite, în urma unui accident produs în Medgidia.

Update: Adolescentul în vârstă de 16 ani, a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat instanţei, sâmbătă, cu propunere de arestare preventivă pentru ucidere din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

"Urmare a accidentului rutier din data de 12 iulie, produs pe strada Fundătura Viilor din municipiul Medgidia, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Medgidia l-au reţinut pe conducătorul auto, în vârstă de 16 ani, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore (...). În cursul zilei de astăzi (sâmbătă - n.r.), minorul va fi prezentat Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă", a precizat IPJ Constanţa.  

----

Un tânăr de 16 ani, care conducea fără să aibă permis, a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat într-un grup de șase persoane care stăteau pe marginea șoselei. Două femei au fost transportate de urgență la spital, însă din cauza rănilor grave au murit la scurt timp după aceea.

Citește și
accident medgidia
Accident șocant în Medgidia. Un minor a ajuns cu mașina pe trotuar și a ucis 2 femei

O a treia femeie și doi copii cu vârste de 4, respectiv 5 ani, au ajuns tot la spital, dar sunt acum în afara oricărui pericol. Tânărul de 16 ani s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul fără permis și fugă de la locul accidentului.

Tot în judeţul Constanţa, dar în Mangalia, a mai avut loc un accident în care au fost implicate 3 mașini. În urma accidentului o femeie de 56 de ani şi-a pierdut viaţa.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult