Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedie evitată de vecini, într-un incendiu din Cluj-Napoca. Un bărbat a fost resuscitat, iar mama imobilizată, evacuată

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 53 de ani din Cluj-Napoca, și mama lui de 77 de ani au ajuns în spital după ce în apartamentul lor a izbucnit un incendiu, în miez de noapte.

Întreaga scară a blocului a fost invadată de fum, iar vecinii sunt cei care au dat alarma! Datorită lor și intervenției prompte a pompierilor și a medicilor, victimele au supraviețuit.

Flăcările au izbucnit după ora 11 seara, în apartamentul în care se aflau fiul și mama lui. Pe holul blocului, dar și în celelalte locuințe, a început imediat să intre fumul, iar vecinii s-au alarmat.

Vecin: „Pe lângă ușă a început să-mi intre fum. Am pus cârpe, ce am putut. Într-un sfert de oră mi-am luat soția și am plecat. Nu puteai suporta mirosul.”

Bărbatul a fost găsit inconștient în apartament și, pentru că a intrat în stop cardio-respirator, paramedicii l-au resuscitat și l-au stabilizat. Mama lui era bolnavă la pat, așa că pompierii au evacuat-o.

Citește și
Cine erau cei trei copii care au pierit în teribilul incendiu de la Ferma Dacilor
Cine erau cei trei copii care au pierit în teribilul incendiu de la Ferma Dacilor

Vecină: „Am simțit numai fum. Am auzit zgomote, alergând. Și un fum în care nu am mai putut să respirăm. Am deschis geamurile, ne-au rugat de la pompieri să stăm înăuntru. Nu am mai putut să respir. Băiatul era portar nu știu unde, mergea la lucru. Ea era acasă, casnică.”

Bărbat: „Din panică, a fost ușa deschisă și cam până la nivelul ăsta era fum. Au stat și l-au resuscitat aici, cred că în jur de o oră.”

După primele cercetări, flăcările ar fi izbucnit de la mai multe cabluri.

Paul Olar, purtător de cuvânt ISU Cluj: „Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unei improvizații electrice.”

Cei doi, mamă și fiu, au rămas sub supraveghere în spital, după ce s-au intoxicat cu fum.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult