Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surse: Manelistul ”Gicuță din Apărători”, arestat preventiv pentru 30 de zile

Surse judiciare au declarat pentru Știrile Pro TV că interpretul de manele care și-ar fi închis iubita într-un portbagaj, apoi i-a dat foc, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.  

Conform surselor citate, manelistul cunoscut sub numele ”Gicuță din Apărători” a fugit imediat după ce a abandonat mașina în flăcări în care se afla femeia. Victima a găsit, însă, putere să sune de două ori la 112 și să transmită informații prețioase.

Sursele mai spun că bărbatul ar fi vrut să-i confiște telefonul, însă victima l-a păcălit spunându-i că a căzut printre scaunele mașinii, reușind să-l ascundă la piept sau chiar în pantaloni.

Se pare că manelistul a fost ușor de păcălit nu doar pentru că era băut, având o alcoolemie de  0,31 la mie, dar era și sub influența drogurilor, mai exact a cocainei, potrivit rezultatelor testelor.

Surse: Manelistul avea acordeonul amanetat

Cearta dintre cei doi ar fi început în fața unui hotel din Sectorul 3 din București, din cauza unor datorii pe care el le avea la iubita sa.

Citește și
masina
Surse: Bărbatul care și-a agresat iubita, a băgat-o în portbagaj și a dat foc mașinii ar fi manelistul Gicuță din Apărători

Potrivit surselor, manelistul ”Gicuță din Apărători” avea acordeonul amanetat, iar iubita sa l-ar fi ajutat sa îl scoată de la amanet chiar în acea seară.

Se pare că înțelegerea inițială între ei ar fi fost ca bărbatul să-i înapoieze banii după un concert, iar dacă nu reușea să facă rost de toată suma, să își ducă acordeonul din nou la amanet.

La un moment dat, enervat, acesta a lovit-o și a forțat-o să intre în portbagaj.

Ionela a reușit să sune de două ori la 112, prima oară la ora 4 și 40 de minute dimineața, înainte să fie închisă.

Bărbatul a fost reținut luni seara pentru 24 de ore și a fost prezentat magistraților cu propunere legală în cursul zilei de marți.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult