Modifica setarile cookie
Toate categoriile

În clădirea din Sectorul 6 care a luat foc luni seară erau și corpuri delicte depozitate de Poliția Capitalei

Un incendiu a izbucnit la o clădire cu cinci etaje, luni seară, din Sectorul 6 al Capitalei. În interior erau depozitate de către Poliția Capitalei corpuri delicte.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului care se manifesta la subsolul clădirii.

Deplasând-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au costatat faptul că incendiul provine de la subsolul unei clădiri, unde se afla amenajata camera de corpuri delicte a Poliției Capitalei, (sectoarele 1-6), unde sunt depozitate bunuri ce se aflau în custodia Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

De asemenea, membrii echipajelor celor 10 autospeciale SMURD – Pompieri sosite la adresă au pătruns în clădire, constatând faptul că nu există persoane în interior, procedând, totodată, la stingerea incendiului.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că incendiul există doar la subsolul clădirii, în aproximativ 50% din suprafața acestuia, fiind afectate anumite camere, fără a se cunoaște, la acest moment, cauza probabilă a focarului.

Cercetările au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale – Sector 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult