Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Starea în care se află unul dintre caii scăpați de sub control în centrul Londrei. Ce s-a întâmplat cu animalele

Unul dintre caii care au scăpat de sub control miercuri dimineaţă şi au provocat haos în centrul Londrei a suferit răni grave şi "nu arată bine", relatează vineri The Independent care citează o sursă din cadrul armatei britanice.

Sursa din cadrul armatei a declarat pentru The Sun că starea unuia dintre caii răniţi, Quaker, stârneşte îngrijorări, în timp ce al doilea cal, Vida, a fost transportat la grajduri în cursul nopţii, după o intervenţie chirurgicală.

Reprezentanţi ai armatei britanice au afirmat că este "prea devreme pentru a şti" dacă cei doi cai vor reveni în serviciul activ.

Trei soldaţi s-au numărat printre persoanele rănite în timpul incidentului. Un purtător de cuvânt al armatei a declarat că cei trei au fost transportaţi la spital, iar al patrulea soldat care a fost aruncat de pe calul său nu a fost rănit.

Animalele, care fac parte din serviciul britanic de cavalerie Household Cavalry, s-ar fi speriat de căderea unei bucăţi de beton în timpul sesiunii zilnice de pregătire.

În incidentul care a avut loc miercuri, nu departe de Palatul Buckingham, a fost implicat un grup de şapte cai din Household Cavalry, unitatea de elită care asigură îndeosebi protecţia familiei regale şi participă la diverse ceremonii.

Cinci dintre cai s-au speriat şi au pornit în galop pe bulevardele capitalei, depăşind maşini, lovindu-se de taxiuri şi autobuze şi speriind biciclişti. Unul dintre cai era acoperit de sânge.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult