Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răfuială între vecini din cauza animalelor de companie. Unul dintre ei a aruncat cu cocktailuri Molotov spre casa celuilalt

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi vecini din Craiova au ajuns la o răfuială în toată regulă, pornită de la animalele de companie. Câinii lor s-au muşcat şi drept răzbunare unul dintre proprietari a aruncat două cocktailuri Molotov spre locuinţă şi cele două maşini ale rivalilor.

Flacăra s-a stins înainte să producă pagube, dar suspectul a ajuns în arest. Atacul s-a petrecut în toiul nopţii, când s-au şi auzit zgomote puternice. Nişte vecini au auzit totul şi i-au anunţat rapid pe proprietari. Camerele de supraveghere au surprins momentul când o flacără se aprinde pentru câteva secunde. Jana Alecu, victimă: ”Au aruncat așa și pe balcon, sus pe acoperiș era motorină de cădea jos ca apa, paturile și cearceafurile s-au făcut vai de lume”. Iulian Alecu, victimă: ”2 sticle incendiare să le arunce direct în casă, a dat și în geamuri, dar noroc că nu s-au spart. Sticlele erau în grădină…fitilele la fel. Venea cu ele așa decât le-a aruncat”. Scandalul dintre cele două familii a început în urmă cu câteva luni, când câinele suspectului l-a muşcat pe cel al victimelor.

Aceştia au chemat poliţia la acea vreme, iar suspectul a fost amendat. Jana Alecu, victimă: ”Aveam un câine și el cred că avea un câine mai mare și dădea în câinele meu și l-a dat cu burta în sus, și-a dat pantalonii jos. M-a înjurat, m-a drăcuit…am fost la poliție l-am reclamat, i-a dat amendă”. După ultimul episod, oamenii au chemat din nou poliţia. Andreea Mateescu, purtător de cuvânt IPJ Dolj: ”Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, unul dintre autoturisme prezentând la nivelul parbrizului o fisură. În urma cercetărilor efectuate şi a activităţilor investigativ-operative desfăşurate de către poliţişti, a fost identificat tânărul de 29 de ani”. Suspectul a fost arestat pentru distrugere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult