Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea incredibilă a unui copil care s-a născut în aer. Pilotul a părăsit cabina și a asistat la naștere | FOTO

Pilotul unui avion a părăsit cabina de zbor, în timp ce avionul se afla în aer, pentru a asista o femeie gravidă care intrase în travaliu.  

Femeia însărcinată a adus pe lume un copil în timp ce se afla în aer. Totul s-a întâmplat la bordul unui avion care zbura de la Taipei, Taiwan, la Bangkok, Thailanda.

Jakarin Sararnrakskul, pilot cu 18 ani de experiență, este cel care a ajutat-o pe femeie să aducă pe lume un copil sănătos.

Când a apărut urgența la bord, piotul a părăsit cabina și s-a dus să o asiste pe femeia însărcinată care intrase în travaliu. Aceasta s-a retras într-una dintre băile avionului, potrivit Viral Press și New York Post.

În cabina de zbor a rămas copilotul, prin urmare nimeni nu a fost pus în pericol de urgența de la bord.

La scurt timp după ce a ajuns lângă femeia însărcinată, pilotul și-a intrat în rolul de moașă și a ajutat-o pe femeie să nască.

El a declarat ulterior presei locale că nu a mai fost pus într-o astfel de situație și că este pentru prima oară când asistă la o naștere și ajută o femeie însărcinată să aducă un copil pe lume.

Mama a fost așteptată pe aeroportul din Bangkok, Thailanda, de o echipă de paramedici. Atât proaspăta mămică, cât și copilul, sunt sănătoși.

„Va putea spune tuturor pentru tot restul vieții sale că s-a născut în aer. Mă simt atât de mândru că am putut contribui la aducerea lui pe lume", a spus pilotul despre băiețelul nou-născut.

Echipajul de zbor l-a poreclit pe micuț „Sky”, pentru faptul că s-a născut în aer. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult