Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperirea cutremurătoare făcută de o femeie din Galați când a mers să își viziteze vecina. Ce au observat apoi polițiștii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițiștii din Galați sunt în alertă, din noaptea de sâmbătă spre duminică, de când îl caută pe autorul unei crime. O femeie de 80 de ani a fost găsită moartă în casa ei, din comuna Liești, cu răni care denotă o moarte violentă.

Deocamdată, cercetările se desfășoară in rem, pentru că nu a fost identificat niciun suspect.

Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Crima a fost descoperită sâmbătă, în jurul orei 18, de o vecină a femeii de 80 de ani. Obișnuia să o viziteze și observase că nu ieșise deloc în curte, deși vremea era foarte frumoasă. A găsit-o în casă, într-o baltă de sânge, și a sunat la 112. Oamenii din Liești spun că victima era văduvă de zece ani și nu are copii.

Fusese cunoscută în sat drept comerciantă și crescătoare de animale. Iar una dintre pistele pe care merg anchetatorii este că mobilul ar fi fost, de fapt, jaful.

Citește și
Numărul adolescenților americani care stau pe Facebook s-a prăbușit în ultimii ani. Care e cea mai utlizată platformă
Caz șocant. Un bărbat a anunțat pe Facebook că oferă aproape 6.000 de euro oricui îi va ucide tatăl. Ce a urmat

Până acum, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați au anunțat doar că pe corpul femeii au fost identificate plăgi tăiate. Mai multe persoane au fost audiate, dar, oficial, până la această oră nu există vreun suspect.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult