Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pensionar din Sibiu, lovit cu bestialitate de doi indivizi, chiar în fața casei. Cu ce pretext au bătut la poartă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Experienţă traumatizantă pentru un pensionar stabilit în judeţul Sibiu, în satul Ţichindeal, tocmai pentru atmosfera liniştită de acolo. Omul, în vârstă de 68 de ani, a fost bătut, în poarta casei, de doi necunoscuţi, şi a ajuns la spital cu buza spartă ş

Înainte să lovească din senin, agresorii au spus că... vor să cumpere lemne. Acum, sunt căutaţi de poliţie.

Bărbatul a auzit bătăi puternice în poartă, înainte de lăsarea serii, şi a mers să vadă ce se întâmplă. Doi tineri i-au spus că au fost trimişi de cineva dintr-un sat vecin şi că ar vrea să cumpere lemne.

Lazăr Davidoiu, victimă: „Le-am spus, domnule, eu nu sunt pădurar, nu am lemne de vânzare. M-am întors puțin spre stânga, cel din dreapta mea, fulgerător mi-a dat în nas un pumn, unde se vede foarte bine, cu un boxer pe degetele de la mână. Eram plin de sânge, ei au fugit către spatele biserici."

Ajutat de un vecin, bărbatul a ajuns la spitalul din Sibiu.

Citește și
bunic bucha
„Bunicul din Bucea", pensionarul care a devenit celebru după ce i-a întâmpinat pe ruși cu un lansator de grenade

Decebal Toderiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu: „A primit îngrijiri medicale de specialitate, fiind diagnosticat cu traumatisme la nivelul feței. Ulterior, bărbatul a plecat din unitatea de primiri urgențe la cerere."

Lazăr Davidoiu, victimă: „Mi-a spart buza, mi-au sărit doi dinți, am cusături și în interiorul gingiei, partea de jos."

Bărbatul şi soţia lui s-au mutat în sat după ce au ieșit la pensie, în speranţa că se vor bucura de linişte.

Viorica Davidoiu, soția victimei: „Era un sat foarte frumos care parcă te îmbia, te chema să vii să stai aici./ Eu umblu cu spray-ul sub braț prin curte, încuiem poarta."

Cei doi agresori au reuşit să fugă. Nimeni din zonă nu pare să ştie cine sunt.

Elena Mihuleț, vecină: „Noi am fost obișnuiți să vedem lucrurile liniştiţi în sat, stăteam cu porțile descuiate, veneau vecinii. Suntem marea majoritate persoane în vârstă, nu suntem persoane care putem riposta la astfel de atacuri."

Ioan Rotărescu, vecin: „Dubios. Mașina a fost ascunsă după biserică, au venit până la poartă unde s-a întâmplat atacul, foarte rapid."

Cei doi suspecţi sunt acum căutați de polițiști. Din descrierea victimei, nu au mai mult de 30 de ani, sunt de statură medie, au constituție atletică și părul negru. Pentru lovire, pedeapsa este de până la 2 ani de închisoare.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult