Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O manevră inexplicabilă pe DN1 a dus la moartea a patru persoane dintr-o mașină. Cum s-a produs tragedia din Bihor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accident cumplit marți dimineață, pe DN1, în județul Bihor. Doi adolescenți, un tânăr de 19 ani și un adult de 39 au pierit după ce mașina în care se aflau s-a izbit frontal și extrem de violent de un TIR.

Din primele cercetări, autoturismul a virat brusc la stânga şi a ajuns pe contrasens. Şoferul camionului nu a mai avut cum să evite impactul.

Apelul la 112 a fost dat la ora 6:30 dimineața. Un alt șofer, aflat în trafic, dar și conducătorul TIR-ului, au sunat după ajutoare.

Șofer: „Venea de la Aleșd și a virat brusc, înaintea TIR-ului, a tras stânga. Și TIR-ul o frânat el, dar vă dați seama că îi greu, nu s-o putut opri. Sunt 4 morți.”

Coliziunea s-a auzit puternic din casa aflată în apropiere.

Primele informaţii arată că maşina în care se aflau cei patru a virat inexplicabil stânga, pe o porţiune de drum drept.

La locul accidentului, ISU Crișana a dislocat, de urgență, cinci echipaje din Oradea și Aleșd. Mai multe ambulanţe au fost trimise în zonă.

Col. Camelia Roșca, purtător de cuvânt ISU Crișana: „Colegii care încadrează autospecialele de descarcerare au evacuat cele patru victime, rămase captive în autoturismul avariat, iar echipajele medicale au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, în cazul fiecăreia dintre acestea.”

Din nefericire, eforturile medicilor au fost zadarnice. Pasagerii de 15, 17 şi 19 ani, și şoferul, de 39 de ani, nu au putut fi salvati.

Polițiștii încearcă să afle ce anume l-a determinat pe șofer să facă manevra bruscă și să intre direct sub cabina camionului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult