Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Administratora unui bloc din București a fost înjunghiată mortal de un vecin

Scene șocante au avut loc, joi, într-un bloc din Sectorul 2 al Capitalei. O femeie de 56 de ani a murit după ce a fost înjunghiată de un vecin. Individul a fost imobilizat de polițiști și dus la audieri.

„La data de 28 martie 2024, în jurul orei 19.10, Poliția Capitalei- Secția 9 a fost sesizată, de către mai multe persoane care domiciliază în același bloc, în Sectorul 2, cu privire la faptul că un vecin ar fi înjunghiat o femeie, cu un obiect tăietor-înțepător. S-au deplasat de urgență polițiștii Secției 9 la fața locului, unde l-au identificat și depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 57 de ani, acesta fiind imobilizat și condus la sediul subunității. De asemenea, a fost prezent și un echipaj de prim-ajutor, care, în pofida eforturilor depuse, a constatat decesul victimei, o femeie în vârstă de 56 de ani”, a precizat Poliția Capitalei.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că fapta ar fi fost comisă în incinta spațiului unde femeia își desfășura activitatea, aceasta având calitatea de administrator al blocului.

Bărbatul ar fi locatar al blocului unde victima era administrator, conform surselor Știrilor ProTV.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citește și
femeie cu cutit
Doi tineri din Cluj, cuplu, s-au luat la bătaie în toiul unui scandal. Bărbatul a fost înjunghiat în abdomen

Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult