Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moş Crăciun s-a adaptat vremurilor. Anul acesta, a învăţat să folosească internetul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Magia rămâne, iar Moş Crăciun se adaptează vremurilor. Anul acesta, bătrânelul a învăţat să folosească internetul, iar acum întâlnirile vor fi la un click distanţă.

Din prudenţă cei mai mulţi părinţi au preferat să îşi facă deja o rezervare online pentru ca în Ajun, cei mici să se bucure de întâlnirea cu Moş Crăciun pe internet.

Moș Crăciun: ”Ho, ho, ho! Dragi copii, anul acesta ştim cu toţii că este mai dificil, însă ne vom vedea online. Staţi liniştiţi, cei cuminţi vor fi răsplătiţi!”

Yannis are 4 ani şi anul acesta s-a temut că Moşul nu mai vine, aşa că l-a apelat online să se asigure că totul e bine. Anul acesta, spiriduşii lui Moş Crăciun şi-au pus la punct cu tehnologia. Lângă şemineu, bătrânelul şi-a instalat un adevărat studio. Moş Crăciun: ”Mare noroc am avut cu spiriduşii mei, care s-au străduit să aibă răbdare să mă înveţe să lucrez şi eu cu aparatura asta din zilele noastre”. Din faţa ecranului, moşul va pregăti lista cu care personal va intra în fabrica magică de jucării. Mulţi părinţi au făcut din timp rezervări, iar în noaptea de Ajun copiii vor avea o surpriză în faţa monitoarelor. Client: ”Moşule vreau să îi pregătim o surpriză fiului meu care are 4 anişori”. Şi la serbările de la grădiniţe moşul vine tot online. Rebeca Birta, profesor învăţământ preşcolar: ”Anul acesta încăpem într-un cămin universal cum ar veni - ca o casă mare unde suntem toţi adunaţi în jurul unui şemineu, în jurul unui brăduţ şi aşteptându-l pe moşul să vină”. Bogdan Tudor, organizator evenimente pentru copii: ”A trebuit să ne adaptăm şi să organizăm un studio, o căsuţă a lui Moş Crăciun, de unde zilnic Moşul intră online cu ajutorul platformelor de zoom sau de meeting cu copii”. Ideea a prins de minune şi printre românii din străinătate.

Alin Niță, iniţiator proiect de Crăciun: ”Cred eu că după toată această perioadă de pandemie, copiii şi părinţii abia aşteptau să fie ceva inedit să îi scoată din rutina zilnică”. O întâlnire durează 15 - 20 de minute, iar preţul pleacă de la 100 de lei.

Citește și
Moș Crăciun
Unde poți urmări călătoria lui Moș Crăciun în jurul lumii. Este supravegheat de Forțele Aeriene Americane

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult