Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Miros insuportabil în mai multe cartiere din Cluj. Ce s-a descoperit după câteva ore

Un miros insuportabil a fost semnalat marți în mai multe cartiere din Cluj-Napoca. Prefectura Cluj a anunțat că se fac verificări, nefiind prima dată când locuitorii raportează acest lucru.

Încă de la primele ore ale dimineții, zeci de clujeni au postat pe rețelele sociale că mirosul care a lovit orașul în toamna anului trecut a revenit în Cluj, transmite monitorulcj.ro.

Ulterior, Prefectura a anunțat că mirosul insuportabil resimțit în Cluj-Napoca provine din comuna Tureni, unde au început activitățile de fertilizare organică a terenurilor. Această activitate a fost deja anunțată de către Primăria Tureni și se desfășoară conform prevederilor legale.

„Activitatea este reglementată potrivit Ghidului de bune practici agricole, iar în această perioadă se utilizează îngrășăminte de natură organică, de origine animală sau îngrășăminte chimice, iar fermierii / utilizatorii au obligația de a anunța unitatea administrativ teritorială, unde se desfășoară operațiunea de fertilizare, cu privire la începutul și durata campaniei de utilizare”, a transmis Instituția Prefectului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult