Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Maşină de Poliţie, implicată într-un accident rutier pe o stradă din Constanța. O agentă a fost rănită. VIDEO

O maşină de Poliţie a fost implicată, miercuri, într-un accident rutier produs în municipiul Constanţa, după ce a fost lovită de un autoturism. În urma evenimentului, o agentă aflată pe locul din dreapta a fost rănită uşor.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, cu privire la faptul că, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, s-a produs un accident rutier.

”Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 66 de ani, a condus un autoturism pe Bulevardul Tomis spre strada Ion Raţiu, ar fi efectuat un viraj la stânga, nu ar fi acordat prioritate de trecere şi ar fi intrat în coliziune cu o autospecială de poliţie condusă de un bărbat, de 38 de ani. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerei din autospecială”, au afirmat poliţiştii. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Agenta de Poliţie nu a fost transportată la spital.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult