Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Individul care și-a scuturat bebelușul până la moarte, condamnat pe viață. Se drogase și urmărise pelicule pentru adulți

Bărbatul care și-a ucis fiica de două luni, scuturând-o puternic, a fost condamnat la închisoare pe viață, iar mama care a asistat impasibilă a primit doi ani de detenție.

 

Autopsia copilei de opt săptămâni a scos la iveală că suferise 11 fracturi ale coastelor și leziuni grave la cap, care i-au provocat decesul. Oribila faptă a avut loc în septembrie 2018, dar părinții copilului decedat în chinuri groaznice au fost condamnați acum, de către o instanță din localitatea Hove, Marea Britanie.

Tiffany Tate va sta doi ani la închisoare, iar partenerul ei a primit detenția pe viață, fără posibilitatea de a fi eliberat condiționat mai devreme de ispășirea a 19 ani de închisoare, relatează cotidianul The Sun.

Citește și
timisoara
Un bebeluș de 2 zile a fost găsit decedat pe un câmp. A fost aruncat dezbrăcat

Înainte de a pronunța sentința, judecătorul Edward Murray i s-a adresat lui Michael Roe : „Când ai dus-o sus în cameră, ea era deja moartă, sau în comă, pentru a murit la scurt timp după aceea. Ai sperat că își va reveni așa cum a făcut-o înainte”.

„Știai că a rănit-o pe Holly înainte ca ea să moară. Ai stat fără să faci nimic, de frică că bărbatul tău te va da afară din casă” a mustrat-o judecătorul pe femeia de 22 de ani.

Legiștii care au depus mărturie la proces au spus că fetița a murit în chinuri groaznice, căci cele 11 fracturi ale coastelor sunt extrem de dureroase. Cauza decesului au fost însă leziunile cerebrale provocate de scuturările violente.

Ancheta polițiștilor a stabilit că bărbatul, înainte să-și agreseze fiica, a urmărit filme porno și a fumat două jointuri în magazie. Acolo își ținea și o impresionantă colecție de jucării sexuale, a reieșit la percheziție, potrivit sursei citate. Fotografiile făcute la fața locului au fost arătate juriului și au cântărit greu în condamnarea acestuia.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult