Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident revoltător în Craiova. Tânără în scaunul cu rotile, umilită de un șofer de autobuz. Este cercetat disciplinar

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident revoltător, surprins în Craiova. O tânără cu dizabilități a fost umilită de un șofer de la Regia de Transport local în momentul în care a vrut să urce în autobuz.

„Rampa este în fișa dumneavoastră de obligaţii. O să vă fac reclamație” a spus mama tinerei umilite.

Mama Adrianei a filmat imaginile în care apare tânăra cu dizabilități, în timp ce încearcă să îl convingă pe şoferul autobuzului să coboare rampa de acces, așa cum cere legea, pentru ca ea să poată urca în vehicul. Bărbatul a refuzat însă, a închis ușile și a plecat din staţie.

Adriana Prodan, victimă: „L-am rugat de nenumărate ori că vreau să urc și nu a vrut, i-am spus că o să îi fac o reclamație, mi-a spus faceți ce vreți…nu am cerut milă nimănui, am cerut doar să își facă datoria.”

Scenele revoltătoare au ajuns pe rețelele de socializare şi au stârnit un val de indignare.

Citește și
tânără în scaun cu rotile
Un şofer de autobuz din Craiova a refuzat să coboare rampa specială pentru o tânără în scaun cu rotile. VIDEO

Localnic: „Trebuia să îi coboare rampa șoferul. Nu ar mai trebui să fie șofer.”

„Nu e frumos, trebuia să coboare, chiar dacă nu o ajuta nimeni pe ea, trebuia el să coboare să o ajute. Rușine din partea lui. O fi zis las-o că se suie ea, fac să suie bine…să îi fie rușine.”, a explica altcineva.

Localnică: „Rușine șoferului că până la urmă e vorba de umanitate."

Conducerea Regiei Autonome de Transport Craiova a anunțat că șoferul este cercetat disciplinar, întrucât avea obligația să coboare din autobuz și să o ajute pe tânăra cu nevoi speciale.

Marcel Tănăsescu, director Regia Autonomă de Transport Craiova: „Consecințele înseamnă diminuarea salarială și se poate merge până la desfacerea contractului de muncă. Este o platformă care se ridică cu o mână, a fost fix o problemă de comportament și de atitudine a conducătorului auto.”

Fata susţine că nu este pentru prima oară când se confruntă cu o asemenea situație, dar spune că a întâlnit şi persoane care i-au oferit o mână de ajutor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult