Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident în Arad. Un bărbat a fost urmărit în trafic după ce a accidentat un poliţist într-o intersecţie şi a fugit

Un poliţist care făcea cercetări în urma unui eveniment rutier produs într-o intersecţie din municipiul Arad a fost accidentat de un şofer, marţi, care apoi a fugit, în urmărirea sa pornind mai multe echipaje, între care luptători de la Acţiuni Speciale.  

Incidentul a avut loc în zona centrală a municipiului Arad, în timp ce un echipaj al Biroului Poliţiei Rutiere făcea cercetarea locului faptei după un eveniment rutier care s-a produs la intersecţia străzilor General Vasile Milea şi Nicolae Grigorescu.

"Un autoturism a oprit în dreptul unuia dintre agenţii de poliţie, care i-a făcut semn conducătorului auto să-şi continue deplasarea cu viteză redusă. Când a ajuns în dreptul celui de-al doilea agent de poliţie, autoturismul l-ar fi acroşat, după care şi-a continuat deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, care a fost oprit la intersecţia Bd. Revoluţiei cu str. Crişan, cu sprijinul unui echipaj de ordine publică şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale", a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Şoferul a fost încătuşat şi dus la sediul Poliţiei Rutiere pentru a fi testat pentru consum de alcool şi substanţe psihoactive, precum şi pentru audieri.

Agentul rănit a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă pentru evaluare şi îngrijiri medicale.

Citește și
femeie cutit
Un bărbat din Arad a fost înjunghiat de mai multe ori de concubină pentru că nu i-a plăcut mâncarea gătită de aceasta

În urma cercetărilor, urmează să fie realizată încadrarea juridică a faptei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult