Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO | Incendiu la Taverna Racilor din Snagov. Localul, amendat în mai pentru lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incendiu de proporții, izbucnit în urmă cu o oră, amenință să distrugă un cunoscut local din Snagov.  

Update 09:59 „În acest moment acţionăm pentru stingerea focarelor de la partea superioară a clădirii, care este de tip parter + 1 etaj + pod. Acoperişul pe structură din lemn s-a prăbuşit parţial”, anunţă ISUBIF.

Potrivit sursei citate, acest obiectiv a fost controlat de inspectorii ISUBIF în luna mai 2023.

„Au fost constatate deficienţe pe linia securităţii la incendiu, care au fost sancţionate contravenţional cu amendă de 60.000 lei (din care 50.000 lei a reprezentat sancţiunea pentru lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu)”, precizează ISUBIF.

 Update 08:51 Incendiul a fost localizat.

Citește și
fum spital severin
Degajare de fum la Spitalul de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin. Fumul, de la un incendiu la izolaţia conductelor sanitare

Știre inițială La fața locului au ajuns mai multe echipe de pompieri care încearcă să stingă vâlvătaia.

Pentru stingerea incendiului intervin nouă autospeciale de stingere, precum şi o ambulanţă SMURD şi o autospecială de descarcerare.

Este o operațiune plină de dramatism. Cel puțin, asta susțin pompierii care au ajuns la fața locului. În urmă cu aproximativ o oră s-a dat alarma.

Taverna racilor din Snagov este învăluită în vâlvătaie.

La nivelul acoperișului, dar și la nivelul etajului superior au izbucnit flăcări extrem de violente și ard pe o suprafață de aproximativ 500 de metri, afirmă pompierii care se luptă cu flăcările, tocmai pentru a opri această vâlvătaie ce amenință să distrugă întregul local.

Pompierii încearcă să limiteze pagubele.

Conform primelor informaţii, nu s-au înregistrat victime. Cei care se aflau în local au reușit să iasă la timp, fără să le fie pusă siguranța în pericol.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult