Modifica setarile cookie
Toate categoriile

În ce stare e femeia care a încercat să se sinucidă. Cel puțin cinci persoane, audiate în dosar

Your browser doesn't support HTML5 video.

Femeia de 60 de ani, peste care a căzut contabila care s-a aruncat, miercuri, de la etajul cinci al unui bloc din Capitală a murit miercuri noapte la spital.

Acum, întregul incident s-a transformat într-un caz de omor. Între timp, contabila de 43 de ani care a dorit să-și ia viața este în stare stabilă.

Victima a avut mai multe organe interne rupte și afectate, dar și mai multe fracturi, inclusiv fracturi deschise la nivelul piciorului.

Între timp, cea care a vrut să-și ia viața este la Spitalul Floreasca din Capitală. Nu a fost externată, dar nu are răni care să îi pună viața în pericol.

Ea ar putea ieși din spital la sfârșitul acestei săptămâni și va fi audiată direct de polițiștii de la omoruri și de procurori. Între timp, sunt audiate cel puțin cinci colege de-ale victimei. Se pare că femeile, potrivit primelor declarații, nu erau în birou în momentul în care aceasta a decis să sară pe geamul blocului din zona Unirii.

Citește și
politie
O femeie de 84 de ani a murit intoxicată, în propia casă. A simțit miros de fum. „Era căzută la uşă. Nu putea să meargă”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult