Modifica setarile cookie
Toate categoriile

GALERIE FOTO. Cum arăta și pentru ce era renumită Ferma Dacilor, care a ars în a doua zi de Crăciun

Un incendiu de proporţii a izbucnit, marţi dimineaţă, la Ferma Dacilor din comuna prahoveană Gura Vadului, sat Tohani, unde erau cazați mai mulți turiști.

Ferma Dacilor era renumită, spun turiștii, pentru locația de poveste, mâncarea tradițională și ospitalitate. De asemenea, era cunoscută pentru degustările de vinuri, lecțiile de inițiere în călărie, plimbările călare sau cu trăsura în natură și sesiunile foto.

„Energie pozitivă, ospitalitate, am simțit caldura degajată de lemnul masiv, animalele se simțeau bine în fermă, mâncarea tradițională foarte diversificată de nota 10, am plecat cu starea de bine adecvată acelui loc!”, spunea un turist, potrivit site-ului fermadacilor.ro.

„Nu am întâlnit în România mea un loc unde să mănânci atât de bine....e tradiția noastră neaoșă aici, e respect pentru tot ce-i românesc, e mult suflet și pasiune!”, spunea un altul.

Ferma Dacilor a fost prezentată pe YouTube de Mark Wiens, un celebru vlogger culinar: „Cea mai bună mâncare stradală și cele mai unice experiențe culinare din întreaga lume. Hai să mâncăm!”

Citește și
incendiu ferma dacilor
Incendiu de proporții la Ferma Dacilor din Tohani, Prahova. Șase persoane au murit | VIDEO

Videoclipul publicat pe YouTube a strâns peste 3 miliaone de vizualizări și 63.000 de aprecieri.

Ferma Dacilor din Tohani aparținea lui Cornel Dinicu, un om de afaceri din Prahova.

Conform şefului DSU Raed Arafat, pensiunea a ars generalizat. El a precizat că pensiunea este formată din parte şi etaj, având cinci camere la parter şi şase la etaj, care erau ocupate.

Potrivi ISU Prahova, pensiunea Ferma Dacilor nu are autorizație de securitate la incendiu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult