Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fraudă de peste 4 milioane de euro. Cum ar fi ajutat primarul comunei Găneasa la comiterea unor ilegalități

Your browser doesn't support HTML5 video.

Anchetă de amploare a DIICOT. Potrivit autorităților, mai mulți indivizi coordonați de un egiptean sunt suspectați de o fraudă de peste 4 milioane de euro. Anchetatorii au efectuat zeci de percheziții și au chemat la audieri și un primar din Ilfov.

Raul Niculae, primarul comunei Găneasa, s-a trezit joi dimineață cu jandarmii și procurorii DIICOT. Casa i-a fost percheziționată pentru că e suspectat că ar fi ajutat la comiterea unor ilegalități. Anchetatorii aveau informații că două contracte în valoare de 26 de milioane de lei semnate de un egiptean cu o altă firmă aparținând unui alt egiptean s-au dovedit a fi înșelătorii. Astfel au fost cumpărate 80 de camionete de peste 3,5 tone cu bilete la ordin fără acoperire. 23 de percheziții au fost făcute în total încă de la primele ore, la toți cei implicați în această înșelătorie.

Anchetatorii spun că primarul din Găneasa și un consilier local ar fi ajutat membrii grupării să ascundă autovehiculele la mai multe adrese din Ilfov. Procurorii i-au identificat pe toți membrii grupării, iar printre ei sunt si 5 români. Ei au fost acuzati de constiturire de grup infracțional, înșelăciune în formă continuată și tăinuire. Mare parte din camioane au fost recuperate în urma perchezițiilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult