Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Filmul crimei din Sălaj. Bărbatul care și-a aruncat soția de la balcon și-a premeditat fapta

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bărbatul de 45 de ani din Sălaj, bănuit că și-a aruncat de la etaj soția, află, vineri, dacă va fi arestat.

Potrivit unor surse din anchetă, la audieri individul nu a recunoscut fapta, dar procurorii cred că totul ar fi fost premeditat. Între cei doi ar mai fi existat conflicte și chiar plângeri retrase, însă, ulterior.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Apartamentul de la etajul 3 al unui bloc, de unde a fost aruncată femeia, era închiriat de una dintre cele două fiice ale cuplului. Tânăra le oferise locuința, să rămână acolo, după petrecerea de botez a fiicei ei.

Crima a avut loc la două ore după miezul noptii. Victima, Loredana, și soțul ei, Dorel, se întorseseră de puțină vreme de la botez, cu un taxi. Erau singuri în apartament și nimeni nu știe de ce s-au certat. Bărbatul - spun procurorii - ar fi fost băut. Oamenii care locuiesc în bloc au găsit-o pe Loredana prăbușită lângă imobil.

Citește și
adrian kreiner
Ghiţă Laurenţiu, suspect în crima de la Sibiu, rămâne în arest preventiv

Bărbat: „Au venit aici să se culce. Și s-au certat, s-a auzit gălăgie.” Bărbat: „Atât am auzit, bubuitura și a picat acolo jos.” Femeie: „M-am uitat pe geam, am văzut Poliție.” Femeie: „Era acolo o doamnă întinsă. Au resuscitat-o.”

Maior Lucian Jacodi, purtător de cuvânt ISU Sălaj: „Pacienta se afla în stop cardiorespirator. Din nefericire, ea nu a răspuns pozitiv manevrelor, fiind declarat decesul.” Soțul femeii, Dorel, a fost găsit de polițiști în apartament și dus la audieri. Procurorii spun că și-a premeditat crima. Sorin Flonta, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj: „Anterior între cei doi au mai existat conflicte, autorul manifestându-se agresiv în repetate rânduri față de soția și față de fiicele, aspecte care au fost semnalate organelor de poliție însă de fiecare dată persoanele vătămate și-au restras plângerile formulate.” Anchetatorii spun că până să își omoare soția, Dorel a amenințat-o de mai multe ori cu moartea. A fost agresiv si cu fetele pe care le aveau cei doi, una de 19, cealaltă de 21 de ani.

Sorin Flonta, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj: „A existat și un ordin de restricție la solicitarea uneia dintre fiicele autorului, în anul 2020. Însă la scurt timp a fost retrasă plângerea formulată.”

Acum, pentru omor calificat asupra unui membru al familiei - Dorel riscă inclusiv închisoare pe viață.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult