Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie din Alba, reținută pentru 24 de ore de polițiști după ce a furat din mașinile parcate pe marginea drumului

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 59 de ani din Alba a fost reținută pentru 24 de ore de polițiști după ce a furat din mașinile parcate pe marginea drumului.

A căutat vehiculele lăsate descuiate și nu s-a atins decât de portmoneele lăsate la vedere în care spera că ar putea găsi sume mari de bani. Ultima dată a fost prinsă în flagrant de oamenii legii.

Femeia de 59 de ani locuiește în Vințu de Jos, în județul Albă și, ca să își câștige traiul, lucrează de obicei cu ziua la oamenii din zonă. Acum câteva zile a găsit o mașină descuiată în care era un portofel. A deschis portiera și a vrut să ia banii însă a fost prinsă de polițiștii din localitate. Femeie: "Se zice că ar fi furat din două mașini din una 200 de lei și din una ceva mai mult.” Oamenii legii au stabilit că tot ea ar fi furat 450 de lei, dintr-o altă mașină parcată pe o stradă din localitate. Bărbat:"Era harnică și gospodină, venea și lucra la mine în grădină, dar a decăzut de la băutură i-a murit și bărbatul." Femeie: "Poate că femeia nu lucra nicăieri și are nevoie de bani. Oamenii sunt și lipsiți de bani." Femeia a fost reținută de polițiști pentru furt.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult