Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Explozie la o locuinţă din Prahova. O femeie de 80 de ani a fost scoasă de sub dărâmături

Your browser doesn't support HTML5 video.

O casă din Prahova s-a năruit după o explozie puternică, iar proprietara, o femeie de 80 de ani, a fost prinsă sub dărâmături.

 Pompierii au reușit să o salveze, iar acum bătrâna este internată la spital. Deflagrația a pornit de la o butelie, spun militarii.

Explozia s-a produs în satul Mălăiești, din comuna Râfov. Joi dimineață femeia, abia întoarsă de la vecini, unde a băut cafeaua, a vrut să aprindă lumina, dar tavanul s-a prăbușit peste ea într-o clipă.

Zgomotul deflagrației i-a scos pe localnici din case și oamenii au sunat la 112. Când au ajuns salvatorii, bătrâna era prinsă sub o placă de beton. Ion Ristiban, localic: „O bubuială înfundată așa. Ce ați crezut? Am zis că a venit copiii ăștia cu petarde // am auzit la magazin acolo că a explodat butelia și a prins-o sub dărâmături acolo”. Femeia locuia singură. Rudele ei au venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. Din păcate, din casă nu a mai rămas niciun perete în picioare. Dumitru Todoran, ginerele victimei: „Ce să văd, mașini de pompieri, pompieri ce se chinuiau să o scoată de sub placă, casa toată distrusă”. Andreia Ursachi, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova: „Pompierii au depus efoturi pentru stabilizarea elementelor de construcție și au reușit să extragă în cel mai scurt timp victima prinsă sub dărâmături. A fost vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani preluată conștientă și din fericire fără arsuri”.

Deflagrația a afectat și casa unui vecin. Cătălin Enache, vecin: „Am zis că-i cutremur, am zis că a explodat la rafinărie și după aceea am văzut în bucătarie că la dormitor nu a afectat nimic. Sunt ferestrele, ușa din față, pereții, asta e, bine că nu s-a întâmplat cu pierdere de vieți omenești”.

Citește și
mark zuckerberg
Mark Zuckerberg își construiește un buncăr masiv în Hawaii. Miliardarii din Silicon Valley, pregătiți pentru apocalipsă

Pompierii spun că dezastrul s-a produs din cauza exploziei unei butelii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult