Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi medici din Sălaj, reținuți pentru luare de mită. Ce sume cereau părinților pentru diverse acte medicale ale copiilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi medici din Sălaj, angajați ai Spitalului Județean de Urgență Zalău, au fost reținuți de procurori pentru luare de mită.

Este vorba despre chirurgi pediatri, acuzați că ar fi cerut chiar și 1.200 de lei de la părinții micilor pacienți, pentru diverse acte medicale.

Cei doi medici ar fi cerut bani părinților în mod repedetat, de anul trecut până acum, atunci când copiii aveau nevoie de diverse intervenții cirurgicale. Sumele de bani variau în funcție de diagnostic, între 100 și 1.200 de lei. Procurorii au intrat pe fir după ce mai mulți părinți au depus plângere împotriva celor doi medici.

Atfel că perchezițiile au început încă din luna noiembrie a acestui an, timp în care procurorii au adunat probe și au aflat că totalul șpăgilor luate de cei doi doctori ar fi depasit 9.000 de lei.

În cursul zilei de joi Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj s-a pronunțat în cazul celor doi. Unul dintre ei a fost arestat preventiv, iar altul a primit control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Citește și
Medic Colmar
Povestea chirurgului român care a emigrat în Franța și a ajuns să fie printre puținii medici care operează asistat de robot

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult