Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doctorița stomatolog ucisă în Brăila se temea pentru viața ei și voia să-și cumpere pistol, dar nu a mai apucat

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 41 de ani din Republica Moldova - medic stomatolog în Brăila - a fost găsită de asistenta ei fără suflare, într-o baltă de sânge.

Victima avea pe corp avea mai multe răni provocate cu un obiect ascuțit. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Crima s-a petrecut imediat după ce asistenta a lăsat-o singură pe femeie ca să meargă la un magazin din apropiere. Când s-a întors, a făcut descoperirea șocantă. Era în jur de 9 seara.

Inspector principal Elena Ostache, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila: „O femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată într-un cabinet stomatologic. La fața locului s-a deplasat procurorul de pe lângă Tribunalul Brăila și echipele operative din cadrul Inspectoratului Județean Brăila în vederea efectuării cercetărilor.”

Surse apropiate anchetei spun că victima se temea pentru viața ei și intenționa să-și cumpere un pistol, dar momentan identitatea agresorului rămâne sub semnul întrebării. În acest context, anchetatorii nu exclud nicio variantă.

Citește și
crima petrosani
Un bărbat din Argeș a fost arestat după ce și-a ucis tatăl. După crimă, acesta a fugit. Unde a fost găsit de poliţişti

Bărbat: „Am văzut agitație, am văzut 6 mașini de poliție, ce-o fi, ce-o fi?!?! Cum să ucizi femeia, sau un om, să-l ucizi așa pe stradă... Nu se poate... Nu se poate...”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor. Printre cei duși aseară la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, este şi soțul victimei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult