Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Directoarea Spitalului Județean Brăila și-a dat demisia după ce un pacient a fost găsit mort lângă gard. Pe cine dă vina

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cazul pacientului Spitalului Județean din Brăila găsit mort lângă un gard, în afara unității medicale, produce primele efecte. Directoarea a anunțat miercuri că-și dă demisia.  

În același timp, Consiliul Etic ar trebui să găsească vinovații pentru această tragedie și să ia măsuri.

Medicul epidemiolog Delia Râșnoveanu era manager al Spitalului Județean de Urgență din Brăila din 2017. După scandalul care a izbucnit la spital și solicitarea președintelui Consiliului Județean, ea a anunțat miercuri că demisionează din funcție și, cel mai probabil, va ieși la pensie.

Ea a declarat luni că apreciază că firma de pază este principala vinovată pentru tragedia bărbatului de 53 de ani.

Pacient în pijamale și desculț, găsit mort lângă un gard al spitalului

Citește și
politie
Descoperire înfiorătoare. Cadavrul unui pacient, găsit lângă gardul Spitalului Judeţean Brăila. „Era desculţ și în pijamale”

Vă reamintim că Victoraș Grozavu, internat de 11 zile în secția de Cardiologie a Spitalului Județean din Brăila, a fost găsit fără viață, în pijamale și desculț, lângă gardul unității medicale, la aproximativ 20 de metri de una dintre porțile din spatele unității medicale.

Poliția a deschis un dosar penal pentru neglijență în serviciu, iar familia pacientului a mai depus plângeri la Direcția de Sănătate Publică și Colegiul Medicilor din Brăila.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult