Modifica setarile cookie
Toate categoriile

De teamă să nu fie prins cu droguri de poliţişti, un tânăr din Olt a înghiţit substanţele periculoase şi a murit imediat

Your browser doesn't support HTML5 video.

De teamă să nu fie prins din nou cu droguri de poliţişti, un tânăr din Olt a înghiţit substanţele periculoase şi a murit în scurt timp, chiar în faţa agenţilor.  

Deşi s-au încercat manevre de resuscitare, bărbatul intrase în stop cardio-respirator şi nu a putut fi salvat.

Tânărul fusese condamnat anul trecut la închisoare cu suspendare, pentru deţinere şi vânzare de etnobotanice. Şi, tot anul trecut, a fost prins în timp ce conducea sub influența drogurilor.

Polițiștii au oprit la un control de rutină o maşină în care se aflau șase persoane. Tânărul de 31 de ani avea, însă un comportament nefiresc.

Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ Olt: „În timpul efectuării controlului corporal, polițistul a observat că mesteca ceva, ce părea a avea consistența unui obiect din material plastic. Polițistul i-a solicitat să scoată obiectul respectiv. Tânărul s-a conformat, iar obiectul s-a dovedit a fi un plic din material plastic, în interiorul căruia se aflau resturi dintr-o substanță de culoare albă”.

Citește și
transport
Șase poliţişti au furat un transport de droguri, în Mexic. Doi dintre aceștia au fost ucişi de traficanţi

Bărbatului i s-a făcut rău şi a intrat în stop cardio-respirator. A fost resuscitat atât de polițiști, cât și de un echipaj medical. Înainte de a muri, a apucat să le spună polițiștilor că în acel plic se aflau aproximativ două grame şi jumătate de substanță cu efect psihoactiv.

Dragoș Toader, medic Ambulanță Olt: „Sperietură în niciun caz, atacul de panică nu poate să ducă la stop. Da. Și sunt substanțe din categoria substanțelor interzise cu grad rapid, aprope instantaneu. Ca să intre în stop, trebuia să se absoarbă imediat în sânge, odată ajunse în stomac”.

Aşa că anchetatorii se gândesc că tânărul era deja drogat, înainte să înghită acel plic, mai ales că asupra lui a fost găsită şi o ţigară cu substanțe interzise. Tânărul era proprietarul unei ferme de legume, însă cei care îl știau spun că avea un comportament ciudat.

Marian Ungureanu, vecin: „El așa era băiat cuminte cuminte, dar cu altă lume... Mhhh... Nu m-am băgat în cârd cu el așa… Că nu am vrut să am tangențe cu el… Că le avea cu drogurile. Toată lumea știa că e consumator de droguri”.

Cazul tânărului a fost preluat de procurorii DIICOT din Olt. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi deținere de substanțe cu efect psihoactiv.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult