Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prânz organizat de Dăncilă în locul în care a fost depus trupul Regelui Mihai

Premierul Viorica Dăncilă a oferit un „prânz de lucru” pentru oficialii europeni veniți miercuri la București chiar în Sala Tronului din Palatul Regal de pe Calea Victoriei, locul în care în urmă cu mai puțin de un an a fost depus trupul Regelui Mihai.

În imaginile de pe site-ul Guvernului se vede cum de-o parte a mesei stau miniștrii cabinetului Dăncilă, iar pe cealaltă Parlamentului European Antonio Tajani, împreună cu delegația care l-a însoțit. Oficial, acest eveniment a fost numit „prânz de lucru”, notează Edupedu.

Din imagini se mai vede cum, într-o altă sală, oficialii europeni au fost întâmpinați cu pâine, sare și țuică. Într-una dintre fotografii este surpinsă șefa Executivului roman, care ciocnește un pahar cu Tanjani.

Citește și
Viorica Dancila si Guvernul
Premierul Dăncilă a făcut un dezacord la întâlnirea cu liderii Parlamentului European

Într-o altă fotografie, ministrul Agriculturii, Petre Daea, îi prezintă președintelui Parlamentului European o masă plină cu fructe și nuci, pusă între coloanele edificiului. La o altă masă sunt expuse diverse sortimente de panificație, cozonaci, brânzeturi, afumături, un coș cu cârnați, borcane cu zacuscă și cu gem, plus câteva prăjituri.

Potrivit sursei citate, Casa Regală a condamnat și în trecut astfel de acțiuni, Regele Mihai considerând ca Sala Tronului este un simbol al Statului.

În perioada comunistă, în această clădire erau organizate mese festive, primiri de delegați și petreceri.

 Citiți mai multe despre „prânzul de lucru” oferit de Dăncilă aici.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult